home O nama proizvodi kontakt
   
     
   
     
   
     
  O nama
 


Naš životni ciklus započinje za nas značajne 1985-e godine kada smo osnovani po obliku poslovanja koa SR "Energometal" sa sedištem u Staroj Pazovi, u ulici Branka Radičevica broj 215. Locirani smo u neposrednoj blizini izrazito prometnog autoputa Beograd-Novi Sad, nedaleko od industrijske zone u tom pravcu. Od tada možemo neskromno da istaknemo da nas razvoj teče kontinuiranim zdravim i isključivim progresom.bez nestabilnoh amplituda zahvaljujući i našim dragim saradnicima sa kojima smo uspostavili kvalitetne i dugotrajne odnose poverenja i profesionalizma.

U našem vlasništvu nalazi se zgrada sa u sebi obledinjenim proizvodnim i magacinskim prostoro adekvatnog komoditeta i pune podrške potrebama naših saradnika. U okviru naše delatnosti bliže posmatrano, bavimo se proizvidnjom duvane ambalaže za prehrambene proizvode, a to bliže podrazumeva duvanu ambalažu od materijala polipropilena i polietilena. Svoj proizvodni prograrm realizujemo na duvaljkama marke FISHER i brizgaljkama marke BATTENFELD.

Boce radimo u razno veličinama i oblicima u zapremini od 330 ml do 1500 ml. Čepovi se rade sa tehnlogijom HENCH zatvarača i ALU-folije.

Poslovne odnose koje smo uspostavili sa zemljama u okruženju, a u budućnosti se nadamo i šire, nastojimo da negijemo na principu strategije TQM ( Total Qualitz Menagement ) što podrazumeva maksimalan kvalitet za kupca u kompetnom odnosu reprodukcije od početka do kraja uz veliku brzinu i raspoloživost, a samim tim proporcijonalno smanjene troškove kroz brzinu i efikasnost i za klijente i za nas kao verne igrače posla.

Stremimo daljem rastu i razvoju i otvoreni smo, i redi kontaktirati sa svojim budućim i potencionalnim partnerima na toj osnovi ne bi li ostvarili zajednočke dugoročne interese i uzajamno prosperirali na toj osnovi.

Sa vizijom budućnosti pozitivno smo orjentisani, inovacije i jaka armatura korporativnog duha naš su imidž, sa željom za ostvarenje kontakta sa svim zainteresovanim za moguću saradnju.

   
     
Branka Radičevića 215, 22300 Stara Pazova
Tel: +381 (0) 22 313 405, 313 497, 313 694
Fax: +381 (0) 22 315 263
Mob: +381 (0) 63 262 809